Behov for ny speciallæge klinik Middelfart – måske Niels Lunde Middelfart eller en alternativ speciallæge klinik her nær min bopæl

Gynækolog klinik Middelfart

Jeg har bosat mig på Fyn og skal nu have ny speciallæge. Jeg leder efter en gynækolog klinik på Fyn og har derfor søgt efter ”speciallæge klinik middelfart” og ”gynækolog klinik middelfart”. Der er dukket flere væsentlige steder op i søgningen, og jeg har også søgt speciallæge i telefonbogen. Her har jeg lagt mærke til Niels Lunde Middelfart og 2-3 øvrige speciallæger med praksis her i mit nabolag.

Jeg vil gerne være tilknyttet en dygtig og god speciallæge klinik Middelfart, da jeg mærker ikke så lidt irritationer med overgangsalderen og døjer med ture med varme, der gør, at det inderste undertøj ofte er gennemblødt. Det ønsker jeg at have en speciallæge som fx Niels Lunde Fyn eller lignende til at undersøge. Måske kan jeg kan komme i virksom medicin, der stopper ubehaget.

Jeg søger endvidere på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at se, om ikke jeg samtidig kan opstøve en kompetent praxis til min pige. Rikke har før haft tegn på celleforandringer og fik derfor foretaget et keglesnit, som gjorde hende bange. Den skønne kvinde er bekymret for at skulle igennem turen en gang til, og på den baggrund vil hun gerne blive tjekket lidt oftere end ellers hos en speciallæge i gynækologi. Hun er ligesom mig fynbo. Finder jeg en dygtig gynækolog klinik Middelfart vil vi begge 2 benytte det. valget falder på Niels Lunde Middelbart klinikken eller et af de andre steder i Middelfart eller omegn, som vi har fundet frem til. Vores beslutning kræver en rundringning og en del sammenhold af deres telefontider, og sådan noget som hvornår de har åbent og deres tilbud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.