Benzinpumpe, håndpumpe eller dieseltank? Køb hos en professionel forhandler

Benzinpumpe {http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81}? – Køb en ny benzinpumpe og få flere hestekræfter

Der sidder en benzinpumpe i din bil, og du gør brug af den til at fylde brændstof på bilen. Hvis du skal bruge en ny benzinpumpe, kan du bestille dem i uande varianter og også i en universalmodel. Du spørger måske dig selv, hvad en ny benzinpumpe skal bruges til. Jo ser du, den giver bl.a. dytten langt flere hestekræfter. Se, det er jo ikke tosset. Husk at du kan spare gryn, hvis du køber din benzinpumpe online.

Brug for en håndpumpe {http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx}?

Skal du bruge en håndpumpe til smørreolie, petroleum, diesel mm. Du kan bl. andet finde frem til en håndpumpe, der er beregnet til smøreolie, olie, benzin, kølervæske og diesel. Pumperne kan fås, så de passer til forskellige størrelser tromler. De findes med og uden slange og de giver forskellige ml. per pumpeslag. Kontakt en god forhandler, hvis du ikke er sikker på, hvilken håndpumpe du har brug for. Er det dét, du har brug for, kan du bla finde en håndpumpe, som kan skrues direkte på tønden. Du kan også bruge en håndpumpe, til når du overfører benzin på din båd og vil slippe for at løfte på 20 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke registrerer hurtigt nok, at tanken er fyldt. Bruger du en håndpumpe slipper du endvidere for el og gnister. Når jeg står med brændstof skal jeg for gulds skyld ikke have noget at gøre med dét!

Ny dieseltank {http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx}

Du kan sagtens finde 1 dieseltank, som matcher alle dine behov, hvis du køber en ny. De kan fås i mange farver og størrelser og i både stål og plast. Tænk i øvrigt over at få en dieseltank i plast. Den vejer mindre og derfor lettere at flytte . Den ruster ikke, og så danner knapt så meget kondens i tanken.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.