Børnetøj betaler jeg helst for på nettet

Børnetøj (http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html) er lige nu noget af det eneste, som jeg har på skemaet! Undertegnede er klar til at føde.

Derudover er min mand samtidig meget henrykt. I fem måneder havde vi prøvet at blive gravide, og så en dag skete det langt om længe. Vi var til scanning for nogle dage siden, og vi skal have en pige. Det havde jeg egentlig også gættet på. I morgen formiddag skal vi ud at kigge på børnetøj og andre ting til den lille pige, for så er vi nemlig klar, til den dag hun vil ud. Det lille pus skal bare forkæles med meget lækkert børnetøj.

Alt børnetøj er nuttet ifølge mig! Egentlig er jeg en anelse bange for, jeg kommer til at bruge for mange gysser på tøjet. Det ville min mand vist blive meget muggen over, for vi har kun opsparet et akkurat beløb til køb af ting til babyen. Til trods for det, synes jeg, han selv køber for mange skjorter, hvilket er unødvendigt, fordi de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er meget vigtigere end hans skjorter, for barnet kommer jo hurtigt til at være for stor til sine mindste sparkedragter og behøver flere.

Følgende har andre mødre garanteret også oplevet: Min mormor kom forbi i fredags for at give mig en stor del af mit oldgamle børnetøj, men det vil jeg bestemt ikke have, at min pige skal have på. Hun behøver noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg ser frem til at købe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han vil tværtimod ikke med, så jeg har sat ham til at købe en masse andre ting end børnetøj som fx sutter, vugge og bleer. Sådan noget er ting, man bliver nødt til at købe – 2. eller 3. pladsen tilfalder så endeligt børnetøjet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.