Det anses som værende betydningsfuldt at vide, hvor fundamentale IT konsulenter vil være for et firma

At man godt er i stand til at erfare andre sager alligevel, fik jeg nyssens opdaget, selvom jeg har ejet et selskab i mange sæsoner, & altså er ret kompetent såvel som professionel. I lange tider har jeg sørget for at have de mest professionelle folk på markedet, & selv træffe en bestemt person før en beslutning blev taget. At få en god relation til alle mine ansatte samt kende til alle ved navn, lige meget hvor succesrig mit firma vokser sig, har jeg for det meste ønsket. Alligevel har jeg for kort tid siden fundet ud af, at der kan forekomme alternative muligheder, som virker mere fornuftige i dagens økonomi, i hvilken det kan forekomme vanskeligt at finde arbejde nok til samtlige ansatte.

Jeg prøvede derfor at bruge en scrum master fra et konsulenthus, for jeg kunne ikke hyre IT konsulenter fast. På denne måde bliver man i stand til at bruge kompetente såvel som pålidelige medarbejdere, som blot er til stede i firmaet i de dage, de behøves. Sådan at når du nogle gange f.eks. får brug for IT konsulenter, behøver du ej hyre én fast, som du så ej rigtig kan benytte om nogle måneder, for det bliver kort sagt muligt at finde nøjagtig den IT konsulent, som passer til ens behov. Du får den erfarenhed, du mangler, præcis på det tidspunkt du savner den, og du undviger lange jobmøder samt behøver ej anvende meget tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.