Det er simpelthen ganske optimalt at blive vikar

Jeg vidste godt nok ej, hvad for noget jeg ville studere, dengang jeg gik ud af gymnasiet, og jeg havde oveni brug for lidt afstand fra skolen. Jeg fik den idé at prøve et sabbatår, da jeg havde fået nok af skolen. Desværre besad jeg ingen penge til at tage på lange rejser, så jeg valgte alternativt at opsøge et job, sådan at jeg fik mulighed for at spare penge til en lejlighed. Jeg følte mig faktisk ganske ligeglad med, hvilken slags arbejde det ville blive: jeg skulle bare tjene nogle mønter. Jeg besluttede faktisk at få fat i et vikarbureau, for uheldigvis fandt jeg jo ud af, at det ikke sådan er så nemt at finde en stilling plus de ville naturligvis gerne assistere mig med at søge et job. Så jeg blev vikar (http://ir-group.dk/vikar) Roskilde, og det viste sig faktisk at være en enormt fornuftig beslutning.

Som vikar gives man hurtigt en stilling, uden at man personligt behøver bruge tid på at sende 100 ansøgninger. Bureauet fremstiller ens personkarakteristik, samt så kan folk se ens talenter & svagheder, mens de skal bruge en vikar Slagelse. Man når aldrig at miste begejstringen for sin stilling, da man som vikar i tillæg hertil kun bliver hyret i lidt tid på én gang. Jeg føler faktisk, at det virker enormt herligt, plus det er faktisk flere somre siden, jeg blev ansat som vikar. Jeg er i besiddelse af utallige netværker i forskellige brancher, sådan at såfremt jeg i fremtiden finder ud af, hvad jeg ønsker at uddanne mig til, bliver det nok ikke så problematisk af anskaffe mig arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.