Elsker mine læsere ogs 80’er kostumer og 80’er tøj?

80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer er undertegnede glad for. Jeg elsker det så vildt, at jeg virkelig opsnuser en stor part af mit 80’er tøj blandt 80’er udklædning & 80’er kostumer i online kostumebutikker. De forhandler tit neonfarvede raffinerede accesories såsom f.eks benvarmere,strømpebukser. og hotpants.

Undertegnede udlever gentagne gange trangen til 80’er tøj og har naturligvis tit holdt mad og fest med 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning som tema. Moi er bestemt ikke alene om min trang. Min to år ældre søs er præcis også på samme måde – at undertegnede har passionen fra Sandra, at glade mig er vild med 80’er tøj, fordi tøsen gennem hele hendes teenageår havde 80’er kostumer plus 80’er udklædning på både til hverdage og til parties. Nogle gange i fuld 80’er udklædning og nogle gange blot med anvendelse af udvalgt tilbehør.

Undertegnede elsker 80’er stilen med piger på rulleskøfter og et væld af fave. Tænk en fest, hvis alle er 100 % i sort/hvid, så trækker jeg i farvet 80’er tøj. Mange har sagt at mit skrud ligner 80’er udklædning – og det er tit 80’er kostumer, moi anvender, som følge af at kostumebutikker har skarpe prisniveauer og de er en hurtig anden mulighed end at gøre brug af genbrugs-butikker, der sjældent sælger lødigt 80’er tøj. Det er dejligt nemt at skaffe undertegnedes 80’er kostumer i en online butik og få dem leveret inden for få hverdage. Skulle jeg have behov for at udfordre min glæde for 80’er tøj for 80’er tøj skulle komme så har de ret meget andet tøj og accessories fra flere årtier. Forretningerne har samtidig flere fortræffelige styles, som høster ros af mine veninder. Et par af frøkenerne ejer dog også selv lidt 80’er udklædning som f.eks knækarmbånd & cool uv-briller, så jeg spreder min 80’er tøjstil.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.