Et firmanavn der er let at huske: Mathiesen A/S

Vil du opstarte dit eget firma, som for eksempel Mathiesen A S , www.electronic-supply.dk/company/view/15550/mathiesen_as, , og har du ej valgt, hvilket navn firmaet skal have? Her kommer 5 fortrinlige råd om firmanavne…

For det første skal virksomhedsnavnet være nemt at komme i tanke om, og af den grund bør det være kort. Navne bestående af eet ord, som eksempelvis Mathiesen A S, el. to, som for eksempel Niels Mathiesen A S el. Mathiesens Hvidevarer A S, er lette at komme i tanke om. Et firmanavn som fx Lars Mathiesen og Christian Clausens Elektronik A/S er for langt og pga. det for svært at huske.

Firmanavnet skal for det andet være nemt at sige. Et ord som Mathiesen A/S , www.proff.dk/firma/mathiesen-as/roskilde/engroshandel/13502092-1, kan alle sige, fordi det er et velkendt dansk efternavn, hvorimod et langt el. indviklet ord eller et fremmedord er vanskeligt for nogle personer at udtale, hvilket derudover kan bidrage til, at virksomhedsnavnet er vanskeligt at komme i tanke om.

Råd nr. tre er, at firmanavnet skal klinge fortrinligt. Masser af personer beslutter sig for et amerikansk navn, på grund af at de synes, at det klinger bedre og er mere prof. Lige meget om du bestemmer dig for dansk, britisk el. måske et tredje sprog som dit firmanavn, så må det siges at være betydningsfuldt, at virksomhedsnavnet lyder fortrinligt. Spørg gerne din familie hvad de mener om det.

Råd nummer fire er, at firmanavnet gerne må sige et eller andet ifm. dig og selskabet. Du kan for eksempel anvende dit fornavn el. efternavn el. et ord, som beretter noget ang. virksomheden, ligesom med eksemplet Mathiesen A/S foruden Mathiesens Elektronik A S.

Du kan for det femte vælge at forbinde nogle få ord el. en sætning til dit virksomhedsnavn, der beskriver dit firma. Det kan bl.a. være: ”Mathiesens Bøger A/S – Byens bedste bøger”.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.