Et kært medlem af familien var født med en oprigtig optagethed af de brune plus hegn!

Jeg tænker ofte tilbage på de ualmindeligt mange gange jeg gik med min bedstefar i de butikker, hvor de forsøgte at sælge til os eks. et naturligt pergo gulv & et termotag - traekoeb24.dk/catalog/termotag.php – , eller de billige plushegn, som mange finder brugbare, eller et bestemt slags huntonit - traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php – gulv, og trapezplader. Han var stor fortaler for at spendere usandsynligt mange formiddage i disse butikker. Jeg tværtimod, kunne prioritere mange andre udflugter, jeg absolut hellere havde lyst til. Men alligevel kunne jeg lide at være sammen med ham. Vi var gode til at gennemdiskutere alt fra politik til kærlighed, og det nød jeg meget. Han var en energisk handy-mand, og han værdsatte derfor at udvide sin lærdom, og kigge på et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores badeværelse, eller også var han på udkig efter et plus hegn - traekoeb24.dk/catalog/plus-hegn.php – til gårdspladsen, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med han også lige afprøvede holdbarheden på røde huntonit brædder.

Jeg tilbragte en væsentlig del af mine første leveår sammen med ham i byggemarkeder. & såfremdeles er disse ture dét, jeg husker absolut klarest fra mine barneår. Jeg har virkelig mange gange tænkt på, hvad det skyldtes, at han ik fik et job inden for hans interessefelt. Han kunne eksempelvis have styret sin egen forretning med videresalg af eksempelvis et anvendeligt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulve, eller trapezplader. Men når alt kommer til alt, må det slåes fast, at han var stolt af sit job i B&W, samtidig med at han elskede alle sine handyman-projekter. Jeg er af den holdning, at han mærkede en fantastisk lykkesrus, såfremt, at han ordnede disse gør det selv projekter. Han var en overskøn herre, og således havde vi også ekstremt utallige eventyrlige hyggestunder. Også selvom, at jeg ik interesserede mig for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. ik ville være det foruden!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.