Få en meget særlig dampoplevelse med Cosmic Fog E-Liquid

Der eksisterer udelukkende én e-liquid, som jeg elsker, samt det er Cosmic Fog (http://www.e-bloss.se/e-juice/cosmic-fog-e-liquid/) E-Liquid. Jeg har benyttet e cigs i en del år, & jeg har følt mig tilfreds med de mange valg, der opstår med hensyn til e juice. Her har konstant været nok smage til at være sikker på, at man aldrig nogensinde løber tør for nye ting at teste. Uheldigvis forekom det sig sådan, at jeg efter et par uger uden undtagelse fik nok af en aroma, dog jeg fandt jo et par yndlings, især kaffe plus karamel smag. At her for det meste bliver noget syntetisk omkring mange af de eksisterende aromaer føler jeg, hvilket man hurtigt får nok af. Heldigt nok har jeg i sidste ende opdaget svaret på samtlige af mine besværligheder: den nyfremstillede Cosmic Fog E-Liquid bliver uden tvivl sublim!

Så samtlige aspekter af aromaen bliver analyseret, er hver eneste e-væske fra Cosmic Fog designet af eksperter. En aroma, som man nemlig aldrig er i stand til at blive træt af, betyder dette til sidst, at resultatet er. Eksempelvis jordbær syltetøj med mandelsmør, sundae is eller forfriskende melon og frugtblanding: Cosmic Fog fremstiller oveni de optimale smagsvarianter.

Sig farvel til syntetisk blåbær-aroma eller stærk mynte – brugende Cosmic Fog E-Liquid opnår du en fin såvel som sublim aroma som har perfekte undertoner. Udover de helbredsmæssige fordele, er Cosmic Fog E-Liquid noget, du ej er i stand til at sige nej til, hvis du har brug for en grund til at blive damper.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.