Fede kaffeautomater? Sådan noget bliver hver gang noget jeg tager i betragtning, når jeg skal skifte job

Jeg besidder ingen viden om kaffeautomater! At I ligger inde med erfaringer omkring, hvilke Wittenborg automater » frellsen.dk/kaffe/kaffeautomater/wittenborg,, som er værd at bruge skejsere, håber jeg. Fordi jeg ønsker sådan at løse denne opgave på en måde, så mine øverste bosser bliver stolte af mig. Beklageligvis er dén kaffeautomat firmaet har på dette tidspunkt ødelagt. Jeg ved med sikkerhed, at den kaffeautomat, som nu er ude af funktion, var forholdsvis dyr, og dét ville være skønt at undgå med den nye kaffeautomat. At der ik er andre krav, som den næste kaffeautomat bare må opfylde, ligger landet ellers således. Dét placerer mig selvfølgelig i en dejlig position, hvor jeg næsten helt på egen hånd kan udpege lige præcis den kaffeautomat, som jeg tror er den bedste valgmulighed. Men så på den anden side, gør det også processen mere problemfyldt.

Antallet af Wittenborg automater er enormt, & jeg fornemmer, at det er virkelig umuligt at skabe mig et brugbart overblik. Min arbejdsplads’ faste leverandør af Wittenborg automater er desværre ikke længere en spiller på markedet, så vi kan ej få en ny kaffeautomat af dem. Jeg må erkende, at jeg er endt med at være meget rundt på gulvet, efter at jeg har studeret markedet for kaffeautomater, plus som just proklameret ved jeg ingenting om Wittenborg automater.

Jeg er beskæftiget som en såkaldt blæksprutte på min arbejdsplads… Dét er lige mig. Det vil sige, at jeg udfylder flere funktioner, og jeg har således ligeledes talrige forskellige arbejdsprojekter. At jeg ofte modtager nogle projekter, som jeg absolut ikke har erfaring med, betyder disse præsenterede fakta samtidig også. Det er så sket for mig igen nu, hvor jeg er blevet påbudt at finde en hypermoderne kaffeautomat til de ansatte. Det var begribeligvis også af den grund, at jeg tog imod jobbet i tidernes morgen, af den grund, at jeg kan li, at min arbejds dag byder på flere forskellige typer af opgaver. At I kan og vil hjælpe mig med at finde de helt rigtige Wittenborg automater til både min & vores arbejde, håber jeg derfor rigtig meget. Det er af den grund, at jeg har valgt at udpensle denne i grunden ret uinteressante hverdagsanekdote for alle jer derude!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.