Firmagaver med lækkerier som chokoladekarameller og fudge

Undertegnede skal stå for firmagaver i år hos det nye job. Undertegnede har kun jobbet som piccoline 2 måneder og kender ikk medarbejderne særligt godt. Men jeg forstår, at størstedelen lader til at være nogle slikmunde, og fudge, crunch og chokoladekarameller sætter de pris på. Specielt fudge og chokoladekarameller bliver hyppigt medbragt på jobbet, ligesom opmærksomme mig så, hvordan god lakrids og karameller tillige er sådan noget, mine kolleger giver til til pakkespil. Så jeg tror at firmagaver som rummer fudge og chokoladekarameller er værdsat.

Min mavefornemmelse hvisker til mig hvordan spisbare pakker uden undtagelse virker som noget der glæder. Jeg har før min studietid haft min gang i virksomheder, hvor vi har fået Georg Jensen damask eller Bodum kander og krus. Men skulle de ske at der bliver givet chokoladekarameller, øl eller fudge i firmagaver, så er de ansatte mere henrykte. Der er også særtilfælde, men tit mangler folk i 30′erne og 40′erne bestemt ikke yderligere krus, kander eller duge, mens spiselige firmagaver altid er værdsat.

Min erfaring fortæller mig hvordan spisbare gaver generelt bliver modtaget som et hit. Jeg har før jobbet på bureauer, hvor kollegerne i gave fik Georg Jensen duge eller krus og kaffekande fra Bodum. Men når der bliver foræret chokoladekarameller, fudge eller pesto i firmagaver, så er kollegerne gladere. Selvfølgelig er der dem der er begejstrede, men tit og ofte savner voksne mennesker ik flere krus, kander eller duge, i mens firmagaver med lækkerier næsten altid er værdsat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.