Forbered dig til februars frost med forsatsvinduer

Forsatsvinduer » http://www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer/, bliver brugt for at fremstille optimal isolering på ældre vinduer, der kun har én enkelt rude. Isolere i en højere grad end vinduerne, som har termoglas, kan forsatsvinduer, når de altså bliver påsat korrekt. På trods af at min hustru og jeg holder meget af vinteren, er det iskoldt at være i vores hjem, på grund af at det nemlig ej har fået en så god isolering. Der er et af vores store stuevinduer, der er smadret, og de trænger faktisk alle sammen til at blive udskiftet.

På trods af at vores hus er blevet skadet, er det egentlig skønt. Forsatsvinduer kommer til at bevare de gamle, slidte vinduer, der ofte er et betydeligt element af huses look. F.eks. har vores vinduer et originalt design, som vi egentlig gerne vil have skal forblive der. Fordi vores vinduer bare er bestående af et enkelt stk. glasrude, så skal de have forsatsvinduer indsat.

Flere har somme tider problemer med dug i forbindelse med deres forsatsvinduer. Duggen nedsætter udsigten såvel som kan betyde med tiden at destruere vinduernes maling og træ. Det er muligt at blive fri for dug ved at lave det således, så det inderste vindue er tættet mere ordentligt indadtil, end det yderste vindue er udvendigt. Således kan fugten, der kommer frem imellem ruderne, luftes bort af en større masse luft udefra. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra dine vinduer, og det, synes jeg, er glimrende. At vi kan få produceret forsatsvinduer, der er magen til vinduerne derhjemme, vil det sige. Vinduerne, der har termoglas, formindsker for resten gennemstrømningen af lys. Af den årsag føles forsatsvinduer som værende et mere perfekt valg, såfremt du vil bibeholde lysindtaget indenfor.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.