Frankering af dine breve har aldrig været så effektivt og fordelagtigt som med en frankeringsmaskine fra Frama

Med de annoncerede takststigninger på frimærkefrankerede postbreve, vil du og din forretning opnå besparelser, ved at investere i en frankeringsløsning fra et frankeringsfirma. Et almindeligt brev der er frimærkefrankeret vil fra april 2011 koste 8 kr., mens et maskinfrankeret brev til sammenligning kun vil koste 6,50 kr. En erhvervelse af en frankeringsmaskine vil af den grund vise sig at være tjent hurtigt hjem. En undersøgelse fra postvæsenet fastslår, at modtageren anser et frankeret brev som værende mere professionelt og højtideligt. Med en løsning fra et frankeringsfirma, kan frankeringen af din virksomheds breve blive klaret hurtigt, simpelt og frem for alt billigt. Derudover giver du dine postbreve et mere seriøst look, og du vil kunne annoncere for virksomheden direkte på kuverten med et logo påtrykt.

Vi kan besvare alle behov når det kommer til frankering - http://danastar.dk/mere_info/frankering, af breve og her finder du markedets bedste løsninger. Vi er specialister inden for postsystemer fra Frama - http://danastar.dk/frama/, , som lægger stor vægt på en løbende udvikling af sine produkter, hvilket betyder, at vi altid kan tilbyde de mest favorable og mest effektive systemer inden for frankostempling. Alle vores produkter er populære på grund deres robuste konstruktion og gode funktionsevne, da vi ikke slække på kvaliteten hos et frankeringsfirma. Glade kunder lægger os meget på sinde. Som følge heraf kan du være helt sikker på, at du får en perfekt frankeringsløsning med et frankeringsfirma.

Hos et frankeringsfirma gør vi en dyd ud af, at alle kunder er tilfredse. Glædeligvis påpeger en lang række uafhængige undersøgelser, at netop et frankeringsfirma er urokkelige i toppen, hvad angår kundernes tilfredshed med vores løsninger inden for frankering.

Påsætning af porto skal ikke partout udgøre en tung og tidtagende faktor for din virksomhed. Med en løsning fra Frama, kan virksomheden økonomisere frankeringen af breve.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.