Har nogen en idé om, hvor kvinder, der kan forklare, hvordan en Skoda Fabia ser ud…

Flere ikke så gamle drenge er fænget af automobiler. De digter thi jævnligt om at udleve drømmen som reparatør af biler som voksent menneske. I et værksted kan de komme helt tæt på dé brands og bil-serier, drengene er meget fascineret af, som Skoda og Skoda Fabia. Det er vel at mærke forståeligt nok blot forudsat, de får et erhverv på et Skoda værksted.

På samme måde som utallige unge gutter ønsker at blive automekanikere, ønsker alternative knægte om at uddanne sig til politimand el. sømand. Det er et faktum, at de næringsveje jævnligt ikke er de jobs, unge piger stræber efter. Unge kvinders drømme for deres fremtid indeholder ofte ikke en Skoda eller Skoda Fabia! Ligeså lidt, som kvinder stræber efter at have et job på et Skoda værksted…

Damer efterstræber en ulig karriere, der ofte indeholder de traditionelle kvinde jobs som fx bagerjomfru eller pædagog. Det relevante spørgsmål trænger sig på: er det muligt, at de forskellige gensammensætninger, som henholdsvis kvinder & mænd kommer til verden med, disponerer dem for viljen til uens ønsker for fremtiden, eller civiliseres drenge & piger til at tiltrækkes af forskellige jobs?

De fleste kvinder vil ikke vide, hvordan en Skoda, eller en Skoda Fabia tager sig ud. Dersom automobiler ikke interesserer pigerne, vil de ikke være klar over, ligeså lidt, som pigerne nogensinde kommer til at træde ind på et Skoda værksted! Alle kan se frem til, at lighed imellem kønnene bli’r en realitet i en slig grad, at piger fordomsfrit ka vælge at være beskæftiget på et Skoda værksted, ligeså vel som drenge ka bortvælge al arbejde med en Skoda & en Skoda Fabia, og i stedet vælge den sti, som interesserer dem!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.