Helt nyt lingeri vil jeg overraske kæresten med

Forleden var jeg i en sexshop - http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html, , pga. at jeg skulle spendere penge på noget sexlegetøj, kondomer - http://www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, og nyt lingeri - http://www.amoro.dk/shop/lingeri-sexet-og-1086c1.html, til kæresten og mig. Vi har været kærester i fem år, og pga. det vil jeg gerne give ham en overraskelse ved brug af sexlegetøj foruden sexet lingeri. Nogle kondomer anskaffede jeg yderligere, men det var til glæde for mig. Den sexshop, som jeg var i, indehavede et stort udvalg af sexlegetøj foruden alt muligt andet. De var ejere af et væld af forskelligt lingeri, og på grund af det var det svært at bestemme mig, specielt da jeg var nødsaget til at købe noget, kæresten ville synes godt om, men ligeledes mig selv. Sexshoppen ejede derforuden talrige forskellige kondomer, bl.a. nogle, som havde smag. Efter min mening var det en fortræffelig sexshop, pga. at de havde så kæmpe et udvalg, og af den årsag at sexshoppen var en forretning, der havde ordentlige forhold.

Jeg ser virkelig meget frem til at overraske min kæreste senere med det nye, frække lingeri såvel som det sexlegetøj, jeg anskaffede. Jeg ser også frem til at bruge mine nye kondomer, pga. at jeg erhvervede nogle, som havde riller, og jeg vil gerne have, de giver mig en god følelse.

Kunne du også tænke dig at give din kæreste en overraskelse? Så vil jeg anbefale den sexshop, jeg var i. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at bruge penge på et sexet kostume derinde en dag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.