Hvem vil fortælle, hvad en ammepude er designet til.

Den allerbedste slyngveninde skal have et barn for første gang. Veninden er ik’ specielt langt henne, og glæder sig ovenud meget. Den fælles veninde fabler ik’ om noget andet, & vi prøver at tilvænne sig, at vores bedsteveninde i fremtiden ej længere bare er en ven, men ydermere kommende mor. Omgangskredsen styrer hendes baby shower, som i sin tid var en amerikansk tradition, men som nu endogså er kommet til de nordiske lande. Det er ikke den første kutyme, som vi har arvet fra Amerikanerne, & thi snakker man tit omkring en magtfuld overførsel af kulturelle elementer!

Til den fest, vi veninder skal holde modtager den kommende mor belønninger, som er målrettet den kommende hverdag som mor, såsom eksempelvis babytøj , www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, , en juniordyne , www.raskerollinger.dk/shop/dyne-og-pude-124c1.html, , eller en ammepude , www.raskerollinger.dk/shop/ammepude-163c1.html, . Familien arrangerer planlægningen af festlighederne, og skal således invitere bedstevenner og hele den pukkelryggede familie. Desuden skal veninderne på samme tid koordinere den fremtidige forælders gaveønsker, for at vi slipper udenom, at hun modtager babytøj, juniordyne og ammepude fra hver enkelt som er indbudt.

Det er målsætningen, at bedstevenner og den pukkelryggede, & den vordende moder skal få en fantastisk stund sammen, hvor vi sammen kan bavle om dén dejlige forandring, der venter os alle om ik specielt langt ude i fremtiden. At være moder er en fantastisk affære, og jeg glæder mig utroligt heftigt på hendes vegne. Jeg er ik vidende om babytøj, en juniordyne og hvad en ammepude bliver brugt til! Så det kommer til at blive dramatisk at sidde på tilskuerpladserne & være vidne til det eventyrligste moment i vores venindens livsbane. I og med, at der er absolut ingen vaklen om, at det at være moder er dét ypperligste her på jorden. Og slyngveninderne har for længst fastlagt, hvad vi ønsker at give hende i gave: vi ønsker at finde dét kæreste babytøj, som hun kan forære sit smukke barn. Og så vil vi la’ de andre indbudte om at købe de mindre fantastiske gaver, som for eksempel en juniordyne & en ammepude…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.