Hvor mange mennesker, som lider af tinnitus får noget ud af et specialudviklet høreapparat?

På min blog i dag ønsker jeg at skrive om den forfærdelige lidelse, som jeg har kæmpet imod i enkelte år! Jeg har fået en speciallæges troværdige ord på, at jeg stille og roligt har udviklet øre-skaden tinnitus. Jeg har i længere tid døjet med en susen for ørerne. Fra den ene dag til den anden forandrede den susende lyd sig til at være en vedvarende lyd i stedet for…! Og SÅ blev jeg egentlig rigtig meget bange! For jeg havde fået forklaret nogen skrækkelige historier om, hvor virkelig meget nogle mennesker med tinnitus kæmper med smerter… Jeg havde læst, at patienter m tinnitus til at begynde med bliver næsten vanvittige…! Og jeg ka så absolut skrive under på den beskrivelse! I starten var jeg ligeledes meget tæt på at blive skrupskør… Men alligevel må jeg dog gøre det klart, at mit sind med tiden blev ovenud meget bedre… I dag kan jeg leve et overvejende almindeligt liv til trods for jeg har min dumme tinnitus. Jeg er af den overbevisning, at det simpelthen ka forklares ved, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus. Det betyder jo ik’, at jeg ik’ bemærker min tinnitus, det ville være løgn at sige.

Jeg har fået beskrevet af min special-læge, at et høreapparat i mange tilfælde kan aflaste mennesker m. tinnitus…! Selvfølgelig blev det tydeligt pointeret, at det ej er ALLE patienter der lider af tinnitus, der får noget ud af et høreapparat! Men i glædeligt mange tilfælde kan et specialdesignet høreapparat forbedrer de ubehageligheder, som tinnitus giver…. Jeg har derfor besluttet mig for at afprøve det på egen krop!! Jeg har derfor taget kontakt til et firma, som ved alt om høreapparater , http://hearing.siemens.com/no/no/products/hearing-products.html, , specielt udviklet til folk m tinnitus..! Jeg er koloenormt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig ka forbedre min livskvalitet…! Jeg har tidligere i mit forløb konsulteret alternative behandlere for at se, om de ku’ hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen som helst forbedringer… Så jeg beder til, at et høreapparat ka’ forbedre min situation! Fordi jeg er ved at blive utålmodig…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.