I aldersklassen for vinrejser Toscana/kulturrejser Toscana

Kulturrejser Toscana har længe kværnet i måneder om. Endelig har min mor samt hendes ven køb sig billet til en lækre vinrejser Toscana og undertegnede er ærligt talt lidt jaloux. Jeg benytter sjældent pakke- og charterrejser og jeg har ikke været på kulturrejser Toscana, men de her vinrejser Toscana lyder så hyggeligt.

På kulturrejser Toscana ferierer mutti omkring i lidt over en uge. Momse rejser bl.a. på vinrejser Toscana – og de vil ik få på plads, hvem af de to der kører bilen. Jeg og Nikolaj var engang på rejse med vinsmagning i Frankrig og vi syntes det var noget bøvl med, at en af os to skulle køre. I sådanne situationer er kultur- og vinrejser Toscana med arrangeret bustur noget nemmere. Haha.

Mor plus veninden Ida rejser på den næste kulturrejser Toscana rundt omkring og oplever en stor del af området. Veninderne drager til både hyggelige, små købstader og til Firenze for at shoppe turisttingog tøj. Det er også sådan en af de kulturrejser Toscana, hvor man også har indlagt dasedage og udflugter uden planer, så de ikk konstant skal på planlagte ture. Måske er jeg kommet i den aldersklasse, hvor jeg kommer i målgruppen for kulturrejser Toscana. For jeg synes jo det klinger ganske praktisk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.