Jeg er så henrykt for min virksomheds lønservice

Som ejerinde af ens eget forretningsforetagende, er det ekstremt centralt at have god lønservice {www.dkls.dk}. Egentlig er der meget at skulle have overblik over, når man netop er startet som forretningsmæssig herre i eget hus. Egentlig har jeg en kontrakt med en anbefalelsesværdig løn-samarbejdspartner. Dette er et firma der yder lønservice, samt tilbyder det administrative af lønudbetaling, tid, projekter, produktion og dertil personale. Hver eneste gang er det gode & motiverende personer, som forvalter min forretnings lønservice foruden de andre arbejdsopgaver.

Ud over at håndtere mit firmas lønservice, klarer vores partner dertil det hele, der har at gøre med tidsregistrering. Det vil sige, at de registrerer alle funktioner ved sygefravær, flex, overarbejde, lønforhandling plus rapportering. Indtil videre har vi mest behov og brug for alene den almindelig lønservice, da jeg kun har en håndfuld medarbejdere. Men altså når mit firma er blevet gigantiskt, er det kanon praktisk, at hver fastansatte helt selv kan gå ind i databasen og derfra registrere fravær samt følge med i løn, fridage og meget andet. Af denne grund er jeg yderst tilfreds med vores partner i relation til lønservice, fordi vi øjner gigantiske gunstige muligheder såvel som det ser ud i nu samt på længere sigt.

Indtil videre føler jeg mig uden tøven lykkelig for valget, ligegyldigt om vi kun har brugt dem i en relativ kortere periode. Men jeg kan sådan set bedømme, at præcis her er der tale om lønservice med virkelig høj karat. Jeg eller de ansatte skal ikke tænke på at være bange for hvorvidt de slidsomme, administrationsmæssige byrder føres ud i livet. Er det et eller andet, vi ikke er sikre på, da tilbyder de i tillæg til lønservice ydermere eminent ordentlig råd og vejledning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.