Julemandskostumer, nisse kostumer & nissepige kostumer købt til en budgetvenlig pris

På mit arbejde er vi generelt et sæt festløver. Vi har holdt sommerfester og så var der også den påskefest, hvor eva trak som et påskeæg. Skide skægt. Men nu er tiden inde til nisse kostumer, julemandskostumer - http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/ – og nissepige kostumer til virksomhedens nye arrangement med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Jeg glæder mig allerede.

På arbejdet skal vi til at arrangere aften med julehygge til medarbejderne, og planlægningsglade mig er allerede ret entusiastisk over de nissepige kostumer, julemandskostumer og nisse kostumer jeg og de andre har købt. De kostumer er i så fornuftig kvalitet inklusive sjove syninger. Jeg morer mig ved tanken om at se Benjamin og Ragnar være klædt som julemænd i de store julemandskostumer, og desuden booker vi nogle drillenisser i nisse kostumer. Vi har også indkøbt et sæt lidt lumre nissepige kostumer. Vi syntes det er sjovt med en smule til herrerne. Her på virksomheden har vi en frisindet arbejdstone, så vi i festudvalget regner ikk med at nogle søde nissepige kostumer bliver taget forkert op.

Planlægningsfreaken her glæder mig vild til vores julearrangement på min arbejdsplads. Det bliver firmaets debut, og der skal sandelig ikke mangle julemandskostumer, nissepige kostumer samt nissekostumer. Normalt nøjes vi med et styks julebuffet, men dette år afrunder kollegerne året af inden ferien med nissepigekostumer, julemandskostumer, sang og musik, hygge og nisse kostumer. Sjovt bliver det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.