Knægten har stor gavn af hans boardmaker med det tilhørende 2000-2012 Addendum Bundle plus Dynamic Speaking Pro

Knægten vinder umanerligt forbrdret kvalitet I dagligdagen hereafter vi har fået anbefalet boardmaker - https://dal-pres.dk/ – og medhørende Dynamic Speaking Pro - https://dal-pres.dk/boardmaker/speak-dyn-pro – samt 2000-2012 Addendum Bundle - https://dal-pres.dk/boardmaker/addendum-bundle – . Vores knægt får det meget vanskeligt, hvis der kommer variationer i hans strukturer, eller i de tilfælde at han ikk’ ved, ting han skal de kommende timer, dage og uger. Med hans 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker kan vi heldigvis enkelt konkretisere for knægten, dét der skal ske. Med sønnens boardmaker er der anledning til at printe månedskalender ud, imens 2000-2012 Addendum Bundle indeholder temmelig mange billeder og symbiler, hvilket vores søn fint kan tolke og forstå. 2000-2012 Addendum Bundle dur blandt andet beregnet ved hjælp til planlægning, overblik, kognitiv støtte og struktur for vores knægt.

Min mand og mig har også god gavn af Dynamic Speaking Pro, der er temmelig godt til at booste vores søns tale. Iver er liiidt efter i udviklingen, men vha Dynamic Speaking Pro er vi ganske positive ved at han skal være indgå i en almen klasse, idet drengen begynder i Byskolen til sommer. Lige nu benytter drengen sin Dynamic Speaking Pro på troldestuen, samt i mens Kurt og han arbejder hjemme hos os. Det er ret stimulerende.

Idet drengen opstarter i folkeskole forventer vi, at drengen helt sikker må få hans boardmaker med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i folkeskolen. Mig og min mand har drøftet det med lederen på skolen, & lærerne har før arbejdet med programmerne. Det er meget betryggende for drengens mulighed for at have livsglæde og fange, hvad som skal ske på et styk dag i skolen der kan indeholde en del afbrydelser eller ændringer. Når du er et sårbart barn er Dynamic Speaking Pro boardmaker 2000-2012 og Addendum Bundle.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.