Kreer den perfekte damp-oplevelse vha. Kanger MODS

Jeg vil i sandhed sige, at jeg aldrig vil skifte tilbage til traditionelle smøger nu, for jeg har anvendt el-cigaretter i to år nu. Med hjælp fra ecigaretter får jeg alligevel vanen af at være ryger: plus jeg kan endda dampe indendøre på arbejdet og til middagsselskaber, uden at jeg generer folk. Jeg længes uden tvivl ikke efter at lugte af tobak hele tiden, eller at opleve mine tænder blive stadig mere gule med tiden. Jeg er endnu afhængig af nikotin – dog på grund af at ejuice eksisterer med varierende styrker af nikotin, vil jeg snidlt skære ned som tiden går.

En ordentlig Kanger MODS {www.e-bloss.se/kanger/mods}, der fremhæver smagen af min ejuice & producerer nøjagtig den mængde damp, jeg vil have, har jeg besluttet at have i min e-cigaret. En clearomizer botten brännare {www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere–botten-brannare}, der garanterer, at der altid vil være evæske ved glødetråden, har jeg desuden fået: således slipper jeg for den horrible, forbrændte smag. Efter at have forsøgt med en masse varierende mærker, har jeg omsider valgt at bruge Kanger MODS. Det er naturligvis op til individuel smag, men det bliver nemlig præcis det, der bliver gevinsten ved elcigs – du kan sammensætte din ecig af adskillige individuelle dele som eksempelvis clearomizer botten brännare & Kanger MODS, til du opnår nøjagtig den dampning, som du altid har drømt om.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.