Mange mennesker har i evigheder fantaseret om en espressomaskine!

Der er ikke længe til min 26-års fødselsdag, og skal derfor om ik længe til at skrive en ønskeliste! At lave en ønskeseddel mener jeg i grunden nogle gange kan være ekstremt svært. Det er ej hver gang, at jeg endda kan finde på noget ønske. Og det er jo egentlig awful, af den grund, at det uden tvivl er et symptom på, at vi lever i en tilværelse, hvor mange personer lever i luksus, & adskillige har for lidt. Såfremt vi har brug for noget, køber vi det uden tøven, det har som konsekvens, at der ikke er nogen ønsker tilbage, når nære familiemedlemmer vil have fingrene i en ønskeseddel. Men akkurat i år er jeg imidlertid ikke i tvivl om mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft et godt øje til espressomaskiner. På en espresso maskine kan man derhjemme fremstille kaffe, der smager himmelsk. Og det er uovertruffent at kunne invitere netværket på kaffe fremstillet på en espressomaskine. Af den årsag er tiden moden til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af hele vennegruppen. I længere tid har jeg opdaget, hvor in espresso maskiner er blevet. Næsten alle jeg kender besidder nu en espresso maskine. Det er altid interessant at studere, når noget bliver så eftertragtet, som tilfældet er med espressomaskiner!

Men det er bestemt alene den letteste del, der er overstået, jeg har endnu ikke bestemt mig for, hvilken espressomaskine, som jeg skal investere i! Jeg håber, at I kære følgere brænder for at hjælpe mig med at blive kløgtigere. Jeg synes industrien for espressomaskiner er stort. Og jeg kan bare ikke få begreb om markedet. Jeg har den holdning, at espresso maskiner kan fås i mange forskellige prisklasser, & jeg ved slet slet ikke, hvad der har størst betydning: prisklasse eller kvalitet? Så det vil jeg ovenud gerne have hjælp til at få greb om. Den virkelig store søgen efter den lækreste espressomaskine er bestemt begyndt! Jeg er ekstremt opslugt af espresso maskine jagten, og tjekker konstant nettet efter espressomaskiner. Men jeg synes nu stadigvæk, at det er ekstremt vanskeligt at danne sig et rigtigt overblik, så skriv eller mail endelig, hvis nogle besidder skarpe fif vedr. køb af en espressomaskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.