Min helt nye kæreste virker helt pjattet med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger

Mor her fik som i måske er bekendte med, et stk ny fyr. Og præcis så sød og lyttende han er, netop så himmelhenrykt er manden over sådan noget fiskeri-halløj og samtidig også fiskestænger - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger – , fiskegrej - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej – og fiskehjul - http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul – . For kun halvanden måned siden vidste jeg ikke en pind vedr fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej, men men i øjeblikket hvor mig har tilbragt et par stævnemøder, hvor undertegnede spurgte ind til hans interesse og mandens forehavende i fritiden, hvorefter manden berettede om sit fiskeri-interesse, så kender jeg her for tiden en smule til at fiske og samtidig også fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej.

Jeg kan rigtig godt li’ daten, og undertegnede kan sagtens se ham og jeg leve i lejlighed sammen sometime om nogle måneder. Meeen. Så må undertegnede bo sammen med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger. Det aner undertegnede sandelig ikk’ lige om pertentlige jeg evner at bop med. Jeg kender ganske vidst ikk’ til, hvor han gemmer sit med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvor får vi fiskestænger og diverse fiskegrej anbragt diskret? Forhåbentligt er fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger ting der skal være i i den rummelige kælder.

Det kan lade til at være et intetsigende stævnemøde, når I hører, at vi talte om fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Men herren lader til at være virkelig passioneret omkring fiskegrej og heldigvis også temmelig humoristisk, så han kunne absolut et par fiskehistorier, hvor herren har draget med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej og kommet ud for lidt af hvert. Hvem sku’ have regner med, at eventyr indeholdende fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger fik mig til at være ved at tisse i bukserne af grin? Så det var et tip til mandspersonerne. Er I så heldige at I synes vittig, så skal i nok kunne komme afsted med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og fritidsinteresser som modelfly, biler eller måske fiskeri.

Og vores 3. væk-fra-cafeen-stævnemøde? Den bli’r selvfølgelig et stk tur ud at fiske hvor I kære læsere ser mig med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul og tålmodighed, fuld oppakning og madpakke

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.