Min mand og jeg har før oplevet ufrivillig abort og søger derfor efter en dygtig gynækolog klinik Fyn, fx gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn , http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – måske gynækolog Niels Lund , http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/,

Manden og jeg har testet positiv men processen har været urolig, derfor har vi i sinde at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra tjek. Efter manden jeg jeg stoppede med præventionen varede det langt over 2 år hvor der ingenting skete, og vores praktiserende læge var derfor begyndt at foreslå at anbefale os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund som har gynækolog klinik nær på, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev med bebs og det slettede alle vores pessimisme om sædkvalitet og ægløsninger. Pludselig fik jeg smerter og blødninger. Jeg blev henvist af lægen til gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget at gøre. Jeg var 21 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde modet oppe, men det var en tid, præget af tristhed og elendighed over vores barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her 4 måneder senere er vi så med barn igen. Vores læge vurderer, at der skal holdes særligt tjek på mig, så hans kollega vil henvise undertegnede hen til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har selv taget et kig i Krak og har igen bidt mærke i bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne komme hos en klinik som fx gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få tilbudt flere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed under forløbet, og lægerne kan støtte, i det tilfælde at der igen sker komplikationer. vi tror at yderligere ro af sig selv er godt for den lille .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.