Mine lange morgener forbedres vha nyt havehegn i form af en sammensætning af naturligt raftehegn og støjdæmpende lydhegn

Jeg har faktisk været generet af at leve uden lydhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, omkring mit hus. For jeg bor sammen med mine piger ud til en udpræget drønende landevej og er ovenud træt af i tide og utide at blive vækket af støjen fra busser og lastbiler . Endelig ska’ vi anskaffe et lydhegn. Bortset fra de støjværn står op til de larmende amtsveje, så har jeg ikk før kendt til lydhegn. Men sådan et lydhegn/havehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan man tydeligvis sagtens anskaffe sig som haveejer. Hurra.

Jeg skal ha’ et lydhegn med udseende som et raftehegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn,. Det vurderer jeg giver et flot havehegn, som falder flot til vores stil med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn bliver leveret i en sådan størrelse så jeg og tøserne undgår panoramaudsigten til alle bilerne. Desuden ser raftehegnet flot ud med træet. Mig og døtrene ska’ nok blive betagede over vores nye havehegn .

Det spritnye havehegn skal have et par buske nær ved. Heldigvis har grunden flere birketræer, der samtidig kommer til at bryde en smule med havens dugfriske raftehegn. Jeg glæder mig til det lydhegn og at ku’ sove længe hvor der ikke er trafikstøj. Lydhegn I love you, åh det bliver så godt. Projektet havehegn påbegynder med netsøgning efter en sammenkobling af raftehegn og lydhegn her fra i aften. Jeg har faktisk kig på nogle specifikke havehegn, så jeg har mulighed for at påbegynde projektet fra i weekenden.

.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.