Mit fantastiske år på efterskole er min skønneste bestemmelse til dato!

Mit dejlige år på efterskole - http://www.kongenshusefterskole.dk/, var dét mest fantastiske år i hele mit liv. Hver og en efterskoleelev vil af den grund foreslå et efterskole ophold til hver og en, som spørger. Jeg tog mig et herligt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg blev klogere på mig selv. Perlevenner, som jeg stadig tager ud at spise med, mange gange om måneden. De er en enorm del af mit liv, som jeg ej ville kunne leve uden. I tillæg til nye perlevenner fik jeg også boostet min tro på mig selv under mit efterskole år. Det kan udelukkende forklares ved al den efterskole motion, jeg oplevede! Hver onsdag var der for alle elever tilrettelagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, & dét var uovertruffent! I de varme formiddage foregik det i den frie natur, & det havde som følgevirkning, at efterskoleeleverne samtidig med sportsdelen, fik ovenud meget frisk luft. Min efterskole gik meget op i at tilbyde en helbredende efterskole kost og motion - http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som akkurat formidlet også masser af. Alle eleverne holdte af året på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg kom i fantastisk form, og formen har jeg beholdt som voksen. Hvilket absolut har haft den konsekvens, at jeg føler mig uovervindelig.

Adskillige personer ved, at der er mange folk, som viser interesse for et efterskole ophold, og jeg kan oprigtigt talt anbefale et år på efterskole. Specielt, såfremt man ej er mester til bevægelse, kan efterskole motion blive en blid indføring. Der findes naturligvis nok ideer vedr., at efterskole kost og motion hyppigt bliver skrinlagt, men dét er ik’ sådan tingene hænger sammen. Utallige personer deler den anskuelse, at hver & en efterskole ønsker det allerskønneste for skolens elever. Ergo: er forstanderne tit ovenud opslugte af at offerere både sund efterskole kost og motion, hvor alle typer personer kan deltage. Således: min appel til jer derude er; tag af sted! Ta’ en chance, & tag et ophold på efterskole, dét vil absolut ingen på nogen måde komme til at begræde! Tværtom vil du kunne mindes dit efterskole ophold med lyksaglighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.