Mit sidste køb er en helt ny e-cigaret

I løbet af det sidste års tid har dagbladene været optaget af e-cigaretterne, der ifølge det oplyste er et mindre sundhedsfarligt alternativ til gængse tobakscigaretter De er batteridrevne & påfyldes fluidum, der både kan købes m. & uden nikotin & i et bredt assortiment af uensartede smagsvarianter.

I en lang tidsperiode har jeg kæmpet for at standse med min rygning, og fordi jeg har læst mange fortællinger vedrørende eks-cigaretafhængige, der har formået at høre op ved hjælp af en e-cigaret , http://plusdamp.dk/, , bestemte jeg mig for at investere i sådan én selv. Jeg gik dog ej ud fra, at det ville funke, fordi undertegnede har gennemprøvet alt lige fra plastre til nikotintyggegummier uden resultat.

Jeg er til gengæld blevet glædeligt forundret, for ved hjælp af min nye e-cigaret er det i dette øjeblik knap tre uger siden, undertegnede sidst har rørt en smøg. For at være helt ærlig føler undertegnede overhovedet ej behov for at ryge traditionelle cigaretter længere, og jeg kan ej heller holde dunsten ud – næ nej, jeg præfererer m. sikkerhed at benytte min nyindkøbte e-cigaret. M. den er der derudover den styrke, at jeg i dag tilmed kan dampe indendørs uden at genere folk tæt på mig. Jeg vil af den årsag anbefale samtlige rygere at skifte tobakscigaretterne ud m. en e-cigaret. Det er en virkeligt god investering & stensikkert det bedste redskab til et permanent rygestop, som jeg endnu har stiftet bekendtskab m.!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.