Omkring europaller, plastpaller, træemballage, højbede og trykimprægnering

Det har været fedt i efterhånden lang tid sejt at bruge europaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – , plastpaller - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28 – eller træemballage [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31] til at bygge med. Og jeg funderer desuden, hvorvidt jeg også kan skabe køkkenbede eller måske noget at sidde på til haven af europaller, plastpaller eller træemballage. Jeg har her forleden fået sendt et bålsted i fødselsdagsgave, og vi skal jo sidde på et eller andet, hvis jeg og mine gæster skal varme skumfiduser og snobrød og nyde gløderne. Desuden tænker jeg, det vil være miljøvenligt og tjekket at selv at lave noget.

Tænker I som jeg, at en del taburetter og køkkenbede, som man har designet helt på egen hånd kunne være totalt flot? Efter lidt læsning på Google vedr. højbede med brug af europaller og træemballage er jeg kommet frem til, at nogle websites foreslår at du hellere skulle bruge plastpaller i stedet. Dette har som udgangspunkt at urtebedets porrer, pluksalat og kartofler. Men når man bygger med plastpaller er der ikke nogen sundheds risiko.

Undertegnede er ik helt så sikker på borde i træemballage og europaller. Der foretrækker jeg at bruge plastpaller som alternativ, så syltetøjsmadden ikke tager skade. Til møbler, som jo ikke kan smitte af til fødevarer kan jeg uden problemer anvende træemballage og europaller som materiale. Som jeg forstår det kan jeg uden problemer kreere siddemøbler med brug af europaller og træemballage hvor vidt overfladen er behandlet med kemi eller ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.