Perioden som græsenke er slut – husbondens ac kurs/kylteknisk utbildning er færdig

Her på det sidste har det været en håndful strenge dage og nætter. Min husbond har i første omgang været afsted på lang weekendrejse med herreklubben, og derefter var han blot hjemme få timer før han fór af sted til ac kurs (eduterm.se/kmo)/kylteknisk utbildning – et stk svensktalende kursus som indbringer et styks ac certifiering.

Husbonden manglede en ac certifiering når han knokler prof. med køleanlæg og aircondition og sådan noget. Som nybagt mor derimod gruede jeg for forestillingen om at skulle være helt alene med Irmai først fire dage og så 2 dage og nætter, som onsdag er 16 uger. Det har været hårdt, men til min redning har min mands mor Kirsten været fantastisk og været på besøg med restemad og samtidig aflaste den nybagte mor en smule, I de tilfælde hvor jeg har haft brug for at slappe af eller komme i bad. Undertegnede kan ganske enkelt glæde mig over et helt fint omgang med din svigermutti, mens min ægtefælle er på rejse på ac kurs.

Normalt forsøger jeg at følge lidt med i Laus’ arbejde. Her efter hans kylteknik utbildning opfanger jeg, at manden har blevet klogere på varmepumpesystemer, lært om hvordan man overholder kyoto-aftalen plus hvordan han ordnet driftsbøvl. Så stort et pensum synes jeg er ganske skarpt på en ac certifiering/kylteknisk utbildning som kun er på tre til fem arbejdsdage. Så det kommer til at blive temmelig godt for min mand – plus vores rådighedsbeløb – at han kunne komme på kylteknik utbildning . vigtig ac certifiering hjemme I lejligheden igen. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.