Pilatus for sale herefter at jeg har fløjet piper archer lx og piper seneca v vil undertegnede erhverve mig et styk nyt og lækkert fly

Op til årtusindskiftet forflyttede undertegnede af sted til Union i Nordamerika. Inden vidste jeg ikke meget til flyvning, men jeg skal garantere for, at knægtens år på mit studie tilbød mange ganske gode optrin med at flyve af sted i et piper seneca v, der dengang var fuldstændigt splinternyt på flymarkedet, + senere desudne med piper archer lx. Jeg mønstrede på pilotskole og jeg havde i månederne efter mulighed for at lette piper archer lx og piper seneca v ved Jeppe. Som studerende havde jeg den stærkste tidsperiode, og siden da har piloten her fløjet piper seneca v og piper archer lx igen og igen.

Om et halvt år planlægger eventyreren her at få lidt mere eventyr og rykke til Carlyarn Rocks i midtvest Australien. Det er meget mange kilometre til indkøb og læger, og derfor er det gunstigt at erhverve sig en flyvemaskine. Piloten her spekulerede på at investere i piper seneca v og piper archer lx endnu engang, men i øjeblikket eftersøger piloten her nærmere pilatus for sale omkring ved de lokale hjemmesider. Kyndige jeg har fået diverse relevante forhandlere af pilatus for sale, og jeg er ganske sikker på, at piloten her skal beslutte mig for et pilatus for sale denne omgang frem for et styks piper seneca v eller piper archer lx. Men overbevis mig gerne.

Såfremt undertegnede eftersøger pilatus for sale, tænker jeg, at det ser godt ud og koster en acceptabel hyre. Samtidig kender undertegnede jo piper archer lx og piper seneca v og har selv oplevet, hvordan begge to styres fantastisk. Når afgørelsen skulle stå i mellem piper seneca v eller piper archer lx ja i så tilfælde tænker jeg måske overraskende, at jeg foretrækker piper archer lx over piper seneca v. Men de ikke ubeskedne rabatter på på pilatus for sale tiltrækker mig mindsanten.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.