Privatleasing Nissan samt Ford

Min fyr er murer og er indehaver af sin egen virksomhed. Længe har han benyttet leasing kassevogn på arbejdet, hvilket har en masse goder. Nu overvejer vi som følge deraf ydermere privatleasing Nissan el. privatleasing Ford. Her forleden dag imens min fyr var på vej hen til en kunde, virkede bremsen ej ordentligt, men der skete til alt held ikke nogen ulykke. Den efterfølgende dag tog han kassevognen til værksted, og med leasing kassevogn behøver man ej selv at betale for en reparation, og derfor var denne reparation fuldstændig omkostningsfri, og det gælder desuden omkostninger for serviceydelser. Hvis min fyr samt jeg bestemmer os for privatleasing Nissan eller privatleasing Ford, så behøver vi for resten ikke at være foruroligede for bilens tab af værdi, hvilket, jeg synes, er en kæmpe fordel. Min mand har altid været henrykt for leasing kassevogn, og han har af den årsag foreslået det til alle, han snakker med i branchen. Han er så begejstret, at jeg vil vædde med, at vi tilmed snart vil komme til at bruge privatleasing Nissan el. privatleasing Ford. I går aftes så jeg faktisk, at han sad og kiggede på forskellige biler på en hjemmeside, så mon ikke, at jeg om ikke så længe kører rundt i enten en ny Ford eller Nissan? Jeg ved egentlig ej specielt meget ifm. biler, men jeg ved, at Nissan plus Ford er nogle udmærkede bilfabrikanter, så det glæder jeg mig til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.