Såfremt jeg siger 2 ord; svømning efterskole – hvor ska’ jeg så målrette min opmærksomhed…?

Jeg har siden barnsben haft en drøm om at komme på efter skole… RIGTIG mange personer snakker ovenud positivt om det. De forklarer alle sammen, at det er virkelig livs bekræftende at komme på efterskole. ”Du udvikler dig på den gode måde”, pointerer de!! Så nu har jeg taget beslutningen om, at nu hvor det er mange år for sent for mig, så vil jeg stille og roligt ”tvinge” min yngste datter på efterskole. Vi er derfor startet på at se på, hvad forsk. efterskoler ka tilbyde os! & dét er helt igennem forskelligt – disse efterskoler tilbyder efterskole golf, efterskole ridning, og så er der en håndboldefterskole, eller også ka man vælge en ridning efterskole [http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold] eller en svømning efterskole [http://www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267]! Der er bare SÅ mange valg-muligheder – vi er blevet rigtig overraskede!! Mit rolling går idag til håndbold, og har spillet i fantastisk mange år, så umiddelbart ville en håndboldefterskole være et oplagt valg. Samtidig har mit rolling også, som mindre gået til ridning, så af den grund ville det ligeledes være oplagt at vælge en ridning efterskole, hvor skarp efterskole ridning var højt prioriteret!!

Men på den anden side er det jo ligeledes altid godt at udvide horisonten. Så vi påtænker at kikke efter en efter skole, hvor de kan offerere fantastisk klasseundervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole. Det er begge svære, men sjove, sports grene, og hun ka’ så absolut godt li sport!! Så der er ik’ tvivl om, at det skal være en sports-efterskole. Så vores dilemma lyder, om vi ska’ bestemme os for efterskole golf eller om hun kommer til at bli mere glad på en svømning efterskole? Jeg ka’ naturligvis ik’ bede om jeres råd! Det er self. hendes afgørelse, og alene hendes valg. & jeg vil samtidig også lige for en sikkerheds skyld gøre det klart, at hun selvfølgelig osse gerne vil på efter-skole – det er ik noget, jeg sådan rigtig har tvunget hende til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.