Skal bilen have reparation af stenslag el. ny forrude?

Den anden dag kørte jeg på E20’eren, og pludselig var der et stenslag [http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/] på min bils forrude [http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/]. Jeg har næsten lige fået bilen repareret, og endnu en gang skal det ske, og som følge heraf var det temmelig ærgerligt. Det tager dog gudskelov ej så længe, blot omkring 30 minutter. Jeg tror ydermere, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inkl., dog er jeg ikke sikker, så jeg skal lige spørge min fyr. Under alle omstændigheder betyder det, at reparationen af det nyankomne stenslag i min forrude bliver gratis, medmindre at vi bliver nødt til at skille os af med en sum penge for selvrisikoen til forsikringsselskabet.

Det er et rimelig stort stenslag, så gad vide, om det egentlig kræver en udskiftning af hele forruden. Det håber jeg ikke, af den grund at det vist vil komme til at tage endnu længere tid, og det vil også blive dyrere for os, altså såfremt vi selv skal betale for det. Jeg synes faktisk, at der generelt hurtigt kommer stenslag på min bils forrude. Er det muligt at have en forrude, som er mere sart end andre forruder? I har sandsynligvis allerede fornemmet, at jeg ikke er så god til biler, men det er altså også mest en hobby for mænd og ikke kvinder, så jeg er undskyldt. Det, der betyder noget for mig, er, hvorvidt bilen ser flot ud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.