Skal du bruge et BE kørekort til kørsel med en campingvogn?

En trailer eller en campingvogn, drømmer du om at bruge penge på det? I det tilfælde bliver du nødt til at have et BE kørekort for at kunne køre med den bag på din bil. En campingvogn samt trailer er min far i besiddelse af, så pga. det tager jeg trailerkørekort [http://www.trailerjan.dk/], eller blot kaldet trailerkort [http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort], og et campingvogn kørekort, og begge slags kørekort betegnes som et BE kørekort.

Hver eneste gang jeg vil låne fars trailer, bliver jeg nødt til at lade ham komme med mig, så han kan køre min bil, af den grund at jeg jo ikke kan køre den uden at have et trailerkørekort. Han har det uheldigvis ikke ret godt med at køre i bil længere, og af den grund ser jeg frem til at få et trailerkort, for så skal jeg ej bede ham om at køre med traileren. Jeg bruger tit traileren, så det vil blive virkelig godt for mig at få et trailerkørekort.

Jeg har længe gerne villet på ferie i campingvogn med min hustru foruden børnene, men det har vi ej haft mulighed for at gøre, da jeg ej har haft et campingvogn kørekort. Min familie og jeg rejser til Ungarn i fars campingvogn, når jeg har fået mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var yngre, var mig og min familie altid på campingferie. Min far har indehavet campingvognen og sit BE kørekort i adskillige år. Jeg skal om ikke så lang tid til køreprøve, og jeg håber virkelig, at jeg består. Jeg glæder mig rigtig meget til at få mit BE kørekort.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.