Snak med endometriose gynækolog har sat forestillingerne i omløb – måske skal jeg have opsat spiral ved gynækolog København

Det er sandsynligvis gavnligt i det tilfælde at jeg får valgt et stk dygtig gynækolog København. Fordi jeg har fået konstateret at slimhinden i min livmoder sidder udenfor livmoderen, så derfor har jeg brug for en endometriose gynækolog, som at der formår at berette hvad det vil sige. En endometriose gynækolog må jeg fx forespørge, hvor vidt der kan gøres ting, så pinerne er mere beskedne. Måske kan hormoner eller en spiral hjælpe.

Jeg har talt med en endometriose gynækolog København som fortalte mig mig, at en del hunkøn ik’ kender til, at de lider af endometriose. Dér er jeg bare blandt de uheldige. Den her endometriose gynækolog berettede faktisk, at hen mod 10 procent af samtlige kvinder har det. Om en spiral vil gøre en forskel rådspurgte jeg beklageligvis ik denne gynækolog København om. Forbedringen er måske at anvende en spiral. Jeg vil sååå gerne få lagt en spiral hos en endometriose gynækolog København, såfremt eksperten vil anbefale det. Jeg må snarere bestille aftale ved endometriose gynækolog københavn hvor jeg har mulighed for at høre når det kommer til spiral eller hvad den gynækolog i øvrigt kan tilråde mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.