Tagrens, algebehandling tag, fliserens og facaderens – få skinnende fliser, tag og facader

Fliserens , http://alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser/,

Døjer du med flisepest og fedtede, beskidte fliser så skaf fliserens. Brug fliserens og klar jobbet selv med vandtryk eller knofedt – eller kom omkring slidet og få dygtige arbejdere der kan gøre arbejdet effektivt og let. Det er klart lettest, for gør du opgaven selv, er det godt at være forsigtig for ikke at komme til at vaske fugesandet væk, såfremt du højtryksrenser med vand… Og knofedt har det jo med at være særligt anstrengende at operere med .

Facaderens

Vil du have et styk frisk facade, som er som helt ny, så er facaderens vejen frem. Har du graffititags på muren er facaderens ligeledes løsningen på problemet. Du kan overveje at gøre arbejdet på egen hånd, men er du ikke nænsom kan facaderens faktisk skade murværket. For eksempel kan kemisk behandling eller sandblæsning ødelægge og affarve facaden. Sandblæsning kan gøre muren mere følsom for ny snavs, i mens kalkede mure ikke tåler kemisk facaderens. Så søg den ordentligt hjælp hvis du ikke betaler dig fra at få arbejdet ordnet af professionelle, så det bliver ordnet effektivt og nænsomt.

Tagrens , http://alge-stop.dk/rensning-af-tag/, og algebehandling tag , http://alge-stop.dk/algebehandling/,

Om foråret og i den tidlige sommer er der højsæson for algebehandling tag og tagrens. Det er en fornuftig idé at tage kontakt til en habil virksomhed, da det bliver en upraktisk tjans at være oppe på taget og udføre tagrens selv. Det kan være, at du overvejer, hvorvidt du ikke kan lade det sidde, men de alger skal væk, idet alger udvikles til mos og medføre sprængninger i frostvejr. Endvidere vil jævnlig algebehandling tag og tagrens øge tagets holdbarhed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.