Uden tvivl er det rart at købe fastelavnskostumer!

Utallige lokaliteters i Europa iklæder skolebørnene sig sidste skoledag kostumer - dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63 – , når de fejrer allersidste dag som studerende. Dét er selvsagt for at markere, at den obligatoriske første skoletid er er et overstået kapitel. Langt de fleste har megen interesse for det, & bruger timer på at udkåre dé helt fortrinlige sidste skoledag kostumer. På min allersidste skoledag var jeg på efterskole, & dagen faldt således sammen med, at mit rejse sammen nåede sit slutpunkt. Alle vores sindstemninger handlede af den grund omkring at måtte sige farvel til uvurderlige hjertevenner, og skolekammeraterne tænkte derfor absolut ik på sidste skoledag kostumer. Men jeg vil egentlig samtidig sande, at jeg ikke tilbeder at bære hverken fastelavnskostumer - dramashop.dk/kostume/category/boernekostumer-226 – eller karnevalskostumer - dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228 – . på andre skoler!

Vores bedstemor har fortalt mig, at jeg som lille pige ofte bar fastelavnskostumer. Da jeg blev ældre faldt denne lidenskab imidlertid. Mange kan virkelig se det morsomme i udklædningstøj, men af eller anden grund, har jeg ik’ siden jeg var barn gået særligt meget op i karnevalskostumer. & det er således overhovedet ikke usædvanligt, at jeg ankommer som den pauverst udklædte bærende de mindst fantasifulde fastelavnskostumer! & jeg er udmærket klar over, at det er tørt, når alle andre har gjort sig umage. Så i nærmeste fremtid vil jeg søge at forbedre mig, når jeg bliver indbudt til fastelavnsfest, og lokalisere nogle innovative karnevalskostumer…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.