Vær sød at udlægge de negative ting ved glasblæsning??

Det er lige nu tid til den meget vigtige slibning - http://www.gladsaxemetal.dk/slibning, af bilen… Når den slibning er udført skal øsen lakeres. Og dér er vi sandelig ej så enige om valg af farve. Skal det være en klassisk sølv eller sort, eller måske et stk sjov orange eller rød. Dét skal mig og min kæreste diskutere videre imens vi indsamler priser på sandblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/sandblaesning}. Så kan mig og min kæreste se, hvilken kulør det ender med at have.

Min far Brian stillede spørgsmålet, om han ska’ ligge ud for øsens slibning, af den årsag, at vi ik har så mange moneter lige for tiden. Jeg og kæresten googlede en kende for at få hjælp i forb. med at gøre sandblæsning og glasblæsning {http://www.gladsaxemetal.dk/glasblaesning} på egen hånd, meeen jeg har sørme ik’ riiigtig modet eller evnen til at springe ud i at gøre det selv. Undertegnede er virkelig ikke vejens solide håndværkstype. Og på en hjemmeside der har råd til at ordne sandblæsning på egen hånd, har jeg læst, at du nærmest kan at blæse familieøsen ud af facon, ligesom at opgaven snavser virkelig voldsomt. Og jo, det ville sagtens passe, at det bliver udfaldet, hvis undertegnede forsøger mig med en gør det selv glasblæsning. Så må vi snarere lade de dyre faglærte om den slibning.

Jeg forstår overhovedet ikke, hvad en slibning kan udrette, og begriber ej heller, hvad der adskiller sandblæsning og glasblæsning…! Vi kunne forstå på den her webside, at glasblæsning kan ses som en slags sandblæsning, og at glasblæsning, præcis som navnet antyder, er en slibning som foregår ved brug af fine glasperler i stedet for brug af sand. Modsat sandblæsning virker glasblæsning vidst ikke særligt slibende men mere gøre fladen ensartet. Derfor kommer vi i tvivl, om hvorvidt et stk glasblæsning egentligt er det bedste!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.