Vi påklæder søde rollinger i Ver de Terre, for at de ikke føle kulde!

Vores højtelskede jul venter lige om hjørnet. Og det er kulden ligeledes. Eller det vil sige, det er allerede forfrossent. Det er gennemkoldt udenfor, & det er således altafgørende at være iklædt varmt tøj. Mange godtager, at der ik findes en ting i verden, som er værre end at føle sig kold. I særdeleshed er det essentielt, at børnene bliver iklædt lunt børnetøj, sådan at rollingerne ik får feber. I verden er der en del lækkert tøj designet af mærker som for eksempel 66 North og Camcam, og dine rollinger vil holde af dig, såfremt du skænker dem dét.

De fleste mennesker forguder om vinteren en gåtur i naturen. Der er adskillige ting, børn kan gøre i det fri, selv når det er isnende. Utallige sætter pris på at glide med meget hurtighed ned af en kælkebakke. Det eneste, der man har brug for er dejligt børnetøj syet af for eks. Ver de Terre & Mikk-Line. Og endog en slæde vel at mærke, dersom I ej vil massakrere det spritnye tøj. Hvilket de fleste som bekendt nok ikke ønsker, fordi det jo ik’ er opspind, at tøj designet af 66 North samt Henrik Vibskov ikke er det mest besparende i hele verden. Til trods for det vil størstedelen alligevel plædere for, at børnetøj er lavet til at blive udslidt.

I flotte Danmark er vi uheldigvis ej så begunstigede, at vi er dødsikre på, at der nedfalder sne nok til, at det er sandsynligt at kure ned ad en kælkebakke. Der hvor jeg bor spenderer vi således på samme tid utallige stunder inden døre. Adskillige præfererer jo alligevel hyggen indendøre, frem for frosten uden for, og bortvælger følgelig kælkebakken. Uden tvivl er det hyggeligt at opholde sig indendøre, særligt såsnart man kan iklæde sig skønt børnetøj designet af 66 North eller Camcam. Mange har dén mening, at dét ypperligste der findes er at hygge sig indenfor med en kop kakao…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.