Vil du have et svar på de vigtige forundringer omkring tilværelsen? Find din efterskole

Dengang jeg afsluttede 10. skoleår, følte jeg overhovedet ikke, at jeg var parat til voksenlivet. Hvad for en vej, jeg ønskede at tage, og hvilke ting jeg faktisk kunne være god indenfor, vidste jeg bestemt ikke. En kristen efterskole » http://blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/vaerdier/,: egentlig blev det min farbror, der fandt frem til den perfekte løsning. En sådan kfum efterskole » http://blaakilde-efterskole.dk/foraeldre/skolekredsen/, havde faktisk hjulpet ham enormt meget, for han selv var i en lignende knibe, som mig selv, da han var ung.

Anvendende en kristen efterskole, vil man få lov til at overveje de væsentlige spørgsmål i tilværelsen, sammen med en gruppe af unge, som har lignende problemer. Find din efterskole » http://blaakilde-efterskole.dk/elever/find-din-efterskole/,, og du kan finde dine færdigheder samt få venskaber, som aldrig ender. Jeg valgte en kfum efterskole på Fyn, samt der havde vi et fastlagt skema hver dag, indeholdende god frokost samt idræt. En af de vigtiste leveregler på efterskolen blev med sikkerhed fællesskab, samt derfra har jeg lært at samarbejde samt tage åbent imod nye synspunkter. Ingen holdes uden for fællesskabet: på en kristen efterskole er her derudover rum til enhver, samt enhver forlader skolen havende uforglemmelige venner samt et forbedret udsyn på livet.

Mit optimale råd vil være: find din efterskole, dette vil blive et ophold, du aldrig fortryder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.